Меню кухни кафе «Заимка»

До Пива

Выход Цена
Фірмова нарізка до пива від Заїмки
Балик курячий, м’ясо в’ялене, бастурма, ковбаски»Чівачі»сиров’ялені
200 156-00
Пивна тарілка
Сир сулугунi, свиняче вухо копчене, бастурма, в’ялене м’ясо
160 72-00
Балик з коропа 50 36-70
Тарань в’ялена (вагове) 100 38-00
Сьомга слабосолона 80 79-00
В’ялене м’ясо 50 35-50
Бастурма 50 50-00
Балик з птиці 50 35-00
Креветка відварна (Подаеться з лимоном) 100 88-00
     

Холодні закуски

   
Сирна нарізка
Нарізка твердого сиру, сиру дорблю і сиру пармезан, мед, горіхи волоські
120 92-00
Закуска з трьох видів сала
Сало солоне, копчене і варено-копчене, подається з гірчицею і хріном
150 64-80
Оселедець по — царськи
з кільцями цибулі і відварною картоплею
100/50 51-50
Город із свіжих овочів
Помідор, огірок, солодкий перець, зелень
300 48-50
     

Салати

   
Салат «Весняний»
з редисом редис,цибуля зелена,яйце,зелений салат,сметана
220 45-60
Салат з молодої капусти з огірком 230 45-40
«Грецький»
Традиційний салат з сиром «Фета»
200 71-80
«Мюнхен» з м’ясних делікатесів
Язик, балик, курка відварна, зел. салат ,гриби марин., помидор св. під соусом «Вінегрет»
220 91-00
«Олив’є»
З яловичим язиком і перепелиним яйцем
170 62-20
«Цезар»
Смажена куряча грудка, бекон, зел. салат, сир » Пармезан» з пікантною заправкою
220 86-00
     

Перші страви

   
Щі — Зарайські Фірмове блюдо «Заїмки» 300/80/20 62-10
Суп з перепелиці 300/1 шт 77-30
     
Хлібний кошик власної випічки (3 шт) 6-60
Хлібний кошик
Хліб білий, сірий і «Бородинський»
(6 шт) 6-00
Грінки сирні
Подаються на «Бородинському хлібі
(4 шт) 32-00
Грінки з зел. маслом
Хліб білий, сірий
(4 шт) 29-00
     

Ковбаски власного  приготування

   
Кебаб з яловичини з соусом «Аджика» 100/100/30/30 79-20
Ковбаска «Українська» з соусом «Аджика» 120/100/30/30 72-40
Ковбаска «Мюнхенська» свинина, яловичина, курка, соус «Кавказ» 150/100/30 /30 75-40
Ковбаска куряча з сиром з соусом «Татарським» 135/100/30/30 77-80
Ковбаска «Боварська» з соусом «Кавказ» 100/100/30/30 65-40
     

Страви на мангалі

   
«Адигейський сир» смажений на грилі подаеться з вершковим маслом на лаваші 120/50 60-00
Шашлик зі свинини з шиї з соусом «Аджика» 100/50/30/30 59-00
Шашлик з телятини з печеною цибулею Готується з філе телятини з соусом «Аджика» 100/50/30/30 145-00
Грудка курчати на решітці з беконом з соусом «Аджика» 130/50/30 /30 76-90
Шашлик з індички з печеним яблуком і вишневим соусом 150/100/30 97-00
Шашличок до пива з пупків і сердечок
гостре і не гостре блюдо на вибір
100 45-00
Крила на мангалі гострий соус 100/30 45-00
Стейк зі свинини з розмарином на овочевому гарнірі (Ваговий) 100/50/30 79-00
Cтейк з телятини «Гаучо» на мангалі з овочами гриль з аргентинським гострим соусом 200/100 282-10
     

Риба на мангалі

   
Шашлик із сьомги з соусом «Ніжним», чері, лимоном та зел. салатом 100/20/30 143-80
Шашлик із сома з соусом «Ніжним», чері, лимоном та зел. салатом 100/20/30 89-70
Шашлик із судака з соусом «Ніжним», чері, лимоном та зел.салатом 100/20/30 88-90
Скумбрія на мангалі Подаеться ціла 1шт 88-80
     

Овочі печені

   
Баклажан печений 50 9-50
Перець печений 50 10-20
Помідор печений 50 12-20
Кабачок печений 50 7-80
Цибуля печена 50 5-00
     

М’ясні

   
Свиняча рулька»Айс-Бан»
з квашеною смаженою капустою 150 г. Приготована за німецьким рецептом на пиві. Гостра та не гостра — на вибір (вагове)
100 г 30-00
Свинина на картопляних оладках
Під вершковим соусом з печінкою
280 88-50
Ніжна печінка індички з карамелізов. айвою 200 89-00
М’ ясна пательня
смажена свиняча шия на беконі з цибулею та картоплею
350 84-20
Мізки смажені
Мізки яловичі, цибуля
150/50 69-00
     

Рибні

   
Судак запечений з овочами
Філе судака з помідором, солодким перцем і сиром під майонезом
180 106-20
Ребро коропа запечене в сметані
Ребро коропа на кістці, сметана,маслина,цибуля зелена
230 108-80
Цар-котлета
Судак, сом на овочевій подушці, кус-кус
240 94-30
Котлети зі щуки з картопляними кнелями і сирним соусом 350 151-30
     

Гарніри

   
Картопля молода відварна 220 35-00
Картопляне пюре 200/20 30-00
Картопля фрі 150 45-00
Картопля смажена з грибами 200 40-50
Каша гречана 200/15 29-00
     

Мучні страви

   
Пельмені фірмові від «Заїмки» 220/50 60-20
     

Десерти

   
Морозиво власного приготування з натуральних продуктів    
     
Морозиво «Шоколадне» 100 40-00
Морозиво біле 100 30-00
Шоколадний «Фондан»з мигдальними пелюстками 150 50-00
     
Добавки на вибір    
Горіх волоський 10 10-40
Мигдалеві пелюстки 10 10-60
Шоколад 10 10-00
Соус вишневий 50 10-00
Соус журавлиний 50 8-60